Βιογραφικό

Χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος Δρ. Ειρήνη Πεδιαδιτη

 • 1990-2000

  Σπουδές & πρώτα βήματα

  Σπουδές & πρώτα βήματα

  Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος γεννήθηκε στην Αθήνα οπου και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή. Αφού υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας μέχρι τον Ιούλιο του 1993 σαν αγροτικός ιατρός στην συνέχεια ειδικεύτηκε για 2 χρόνια στην Γενική Χειρουργική του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου Κρήτης και στην Ουρολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου από το 1995 μέχρι το 1999. Από το 2000 εργάζεται σαν Χειρουργός Ουρολόγος με εξειδίκευση στην ανδρική υπογονιμότητα, την πρόωρη εκσπερμάτωση, τη στυτική δυσλειτουργία, την τοπθέτηση πεϊκών προθέσεων, τη γυναικεία ουρολογία και την ανδρολογία.

 • 2002

  Ανδρολογικό Κέντρο Κρήτης

  Ανδρολογικό Κέντρο Κρήτης

  Οργάνωσε και είναι υπεύθυνη του Ανδρολογικού Κέντρου Κρήτης καθώς και του Ουροδυναμικού εργαστηρίου και του κέντρου Ουρογυναικολογίας Κρήτης από το 2002.

 • 2003

  Creta Interclinic

  Creta Interclinic

  Από τον Οκτώβρη του 2003 είναι Διευθύντρια του Ουρολογικού Τμήματος της κλινικής Creta Interclinic.

 • έως σήμερα

  Συνέδρια

  Συνέδρια

  Έχει συμμετάσχει ως συντονίστρια, πρόεδρος καθώς και ομιλίτρια σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια ενώ έχει ενεργό συμμετοχή και σε κλινικές μελέτες. Έχει συντονίσει και διοργανώσει επιστημονικές εκδηλώσεις μεταξύ αυτών την ημερίδα για την σεξουαλική υγεία του άνδρα στην Κρήτη.

 • Ενεργή συμμετοχή

  Ενεργή συμμετοχή

  Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε) , μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του τμήματος Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας (ΑΝΔΡ.ΥΠΟ.) της Ε.Ο.Ε. , μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM), καθώς και της Μεσογειακής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής. Είναι τέλος μέλος του American Diabetes Association από το 2006, του Εndourological Society από 2001 και του παγκοσμίου οργανισμού σεξουαλικής υγείας (World Association of Sexual Health) από το 2007.

 • Μετεκπαίδευση

  Μετεκπαίδευση

  Έχει μετεκπαιδευθεί στην γυναικεία ουρολογία (Female Urology) και στην τοποθέτηση ταινιών ακράτειας και πλεγμάτων για την προπτώση του πυελικού εδάφους σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Γαλλία, Τσεχία, Ολλανδία)

 • Δραστηριότητες

  Δραστηριότητες

  Εκτονώνει την ενέργεια της στις πτήσεις μονοκινητήριων αεροσκαφών.